In de strijd tegen Doornik begon Kortrijk zonder de aanwezigheid van Rostamian. De start van de wedstrijd was gelijkopgaand, want na de eerste periode stonden de bordjes op een gelijke stand van 3-3. Maar toen kwamen de KWK-boys in de tweede periode in actie en schakelden ze moeiteloos naar een hogere versnelling, waarbij ze een indrukwekkende reeks van 5 opeenvolgende doelpunten scoorden.


Met periodestanden die oplichten als 3-3, 5-0, 1-2 en 2-1, getuigde de wedstrijd van een dynamisch spektakel. De doelpunten voor Kortrijk werden geleverd door Gheysen met een indrukwekkende hattrick, samen met Ravinger, Caron, Claeys, Nel en Van Der Linden, die elk bijdroegen met hun eigen treffers.

KWK Spurs zijn dit seizoen uitstekend begonnen en hebben tot nu toe het maximale aantal punten behaald uit drie wedstrijden. De toekomst ziet er veelbelovend uit voor dit getalenteerde team.

Volgende maand staat een uitdagend drieluik op het programma tegen directe concurrenten:

  • Op 14 oktober spelen ze tegen La Louvière (uit).
  • Op 21 oktober gaan ze de strijd aan met Antwerpen (uit).
  • Op 28 oktober wacht een thuiswedstrijd tegen Moeskroen. Het belooft een spannende periode te worden voor KWK Spurs, waarbij ze hun vorm en vastberadenheid zullen moeten tonen tegen sterke tegenstanders.